Anyjukkal árulták a heroint a miskolci fiatalok

Vágólapra másolva!
Őrizetbe vett a miskolci rendőrség három nőt és egy férfit, akik a gyanú szerint heroint árultak. A gyanúsítottak között van két testvér és az anyjuk is.
Vágólapra másolva!

A rendőrség még a nyáron kapott telefonos bejelentéseket arról, hogy Miskolc avasi városrészén gyanús ügyletek bonyolódnak - derül ki a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közleményéből. A rendőrök figyelni kezdték a környéket, ahol - mint a nyomozás során kiderült - három nő és egy férfi heroint árult.

A rendőrök ugyanabban az időpontban csaptak le a négy feltételezett drogdílerre. A közlemény szerint közülük ketten testvérek és a gyanúsítottak között van 56 éves anyjuk is. A megyei kapitányság közlése szerint az elmúlt fél évben közel negyven kábítószer-fogyasztóval kerültek kapcsolatba, és naponta 30-40 adagot adtak el.

A házkutatások során személyi igazolványokat és más okmányokat is találtak. A rendőrség szerint ennek magyarázata, hogy a vásárlók időnként pénzzavarba kerültek, és ilyenkor a drogért cserébe zálogba kellett adniuk valamilyen személyes iratukat.