Elfogták az urológust leütő férfit

Vágólapra másolva!
Egy hónapos nyomozás után elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint leütött egy orvost Budaörsön. A férfi állítólag azon dühödött be, hogy nem engedték be soron kívül az urológiai rendelésre.
Vágólapra másolva!

Október elején történt az eset, amelynek felderítésére a budaörsi rendőrkapitányság külön nyomozócsoportot állított fel. A rendőrségi közlemény szerint október harmadikán délután öt óra körül ment be egy férfi és egy nő a budaörsi Egészségházban működő urológiai szakrendelésre.

A férfi szerette volna, ha soron kívül fogadja őket az orvos, de ő nem tett eleget ennek a kérésnek - idézi fel a történteket a rendőrség. Az orvos közölte, hogy mindenkinek sorszáma van, így ők is jelentkezzenek be vagy várják meg a rendelési idő végét. "A férfinak ez nem tetszett, ezért kétszer megütötte az urológust, aki néhány percre elvesztette az eszméletét is" - áll a közleményben.

A bántalmazással gyanúsított férfit csütörtökön este hétkor fogták el Törökbálinton. Kihallgatták, és ennek során elismerte a bűncselekményt - közölte a rendőrség, amely őrizetbe vette a férfit, és indítványozta előzetes letartóztatását.