Kamion és autóbusz ütközött Győrnél

Vágólapra másolva!
A helyszínen meghalt annak a kamionnak a sofőrje, amely hétfő reggel összeütközött egy autóbusszal. A férfi egy stoptáblánál hajtott ki, és mivel nem volt bekötve, az ütközésnél kirepült a járműből. A buszon hatan megsérültek, a helyszínelés teljes útzár mellett folyik.
Vágólapra másolva!

Autóbusz és kamion ütközött a 83-as főúton Győr közelében, a koroncói elágazásnál hétfő reggel. A kamion vezetője meghalt, a buszon hatan sérültek meg - közölte a rendőrség. A baleset helyszínén teljes az útzár, a helyszínelés megkezdődött, a rendőrség a forgalmat eltereli - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Kocsis Tünde.

Az autóbusz a főúton haladt, a kamion a kereszteződésben a stoptáblánál kihajtott és a busz oldalának ütközött. A busz ezután a kereszteződésben várakozó személygépkocsik egyikének csapódott. A kamion vezetője nem volt bekötve, az ütközéskor a járműből kirepült, és a helyszínen szörnyethalt. A mentők hat sérültet - az autóbusz vezetőjét és öt utasát - szállították kórházba.