December 8-án mutatja be a programját a Fidesz

Vágólapra másolva!
Jövő szombaton, december 8-án mutatják be a Fidesz "Erős Magyarország" elnevezésű programját. A mintegy százoldalas dokumentumot, amely nem konkrét intézkedéseket, hanem középtávú irányvonalat jelöl ki, egy konferencia keretében tárják a nyilvánosság elé.
Vágólapra másolva!

Gazdasági növekedés és társadalmi szolidaritás - a távirati iroda információi szerint ez áll a középpontjában a bemutatandó programnak, amelynek alapját a Fidesz májusi kongresszusán elfogadott Jövőnk vitairat adja.

A dokumentumban nem konkrét intézkedésekről írnak, hanem azt az irányt határozzák meg, amely felé a Fidesz középtávon mozdulna el. A program továbbra is kiáll az adó- és járulékcsökkentés mellett, de erre nézve sem tartalmaz konkrét javaslatokat, adókulcsokat.

A dokumentumot a program kidolgozását vezető Navracsics Tibor frakcióvezető mutatja be, Orbán Viktor pártelnök pedig Programalkotás és alapértékek címmel tart előadást az ELTE Múzeum körúti Gólyavár rendezvényközpontjában tartandó tanácskozáson.

Az Erős Magyarország - Egy európai program című konferenciát a Polgári Magyarországért Alapítvány és a Konrad Adenauer Alapítvány rendezi.