Baleset és bomba miatt dugult be Buda

Vágólapra másolva!
Óriási dugó alakult ki a fővárosban és több BKV-járat is kerülővel járt szerda délután. A torlódást az okozta, hogy egy busz és egy személyautó összeütközött a Budakeszi úton, egy a Hűvösvölgyi úthoz közeli építkezésen pedig húsz második világháborús bombát találtak.
Vágólapra másolva!

Egy busz és egy személyautó ütközött össze a XII. kerületi Budakeszi úton szerda délután. A baleset miatt nagy a torlódás alakult ki, és a 22-es autóbusz is jelentős késésekkel jár - közölte a rendőrség és a BKV fődiszpécsere. A karambolnak egyetlen, könnyű sérültje van, őt a mentők a János kórházba szállították.

A közelben, a Hűvösvölgyi úthoz közeli Sodrás utcában egy építkezésen legalább húsz második világháborús bombát találtak, biztonsági okok miatt a környéket lezárták, így még nagyobb torlódásra kell számítaniuk azoknak, akik a Moszkva tér irányából Budakeszi felé tartanak. A BKV közölte: az 56-os villamos nem közlekedik, és az 56-os buszjárat is kerülővel jár, a Pasaréti út felé. A Hűvösvölgyi utat lezárták a forgalom elől, emiatt a környéken óriási a torlódás.