Orbán-levél a jutalmazások ellen

Vágólapra másolva!
A fideszes önkormányzati vezetőknek egy elnöki köszönetnyilvánítással kell beérniük, nem kapnak jutalmat idén. A Népszabadság szerint Orbán Viktor Fidesz-elnök levelében erről írt a fideszes önkormányzati vezetőknek.
Vágólapra másolva!

A Népszabadság információi szerint Orbán Viktor, a Fidesz elnöke egy kedden keltezett levélben arra szólította fel a Fidesz- és a KDNP-színekben megválasztott polgármestereket, alpolgármestereket, megyei közgyűlési elnököket és alelnököket, hogy az országban kialakult szociális válság és az emberek romló életkörülményei miatt ne terjesszenek be és ne is támogassanak önkormányzati vezetők jutalmazására vonatkozó javaslatokat.

"A rátok bízott város és az ott lakók érdekében végzett munkátok elismerése most nem közgyűlés által megszavazott jutalom, hanem az, hogy ebben a nehéz helyzetben is zavartalanul működnek az önkormányzati intézmények, az iskolák, a rendelők, a szociális otthonok és a kórházak" - írta Orbán Viktor a Népszabadság szerint. A pártelnök köszönetet mondott az önkormányzati vezetőknek a helytállásukért, és írt a Gyurcsány-kormány alkalmatlanságáról is.