Legyűrték a tüzet a peches tűzoltók

Vágólapra másolva!
Előbb karambolozott az egyik tűzoltóautó, majd súlyosan megsérült az egyik tűzoltó, egy XIV. kerületi tűznél. A tűzoltóautó a Nagy Lajos király útján ütközött egy személykocsival, a tűzoltó arcára megolvadt forraszanyag csöpögött a tűznél. A lapszabászatban fellobbant lángokat két vízsugárral sikerült eloltani.
Vágólapra másolva!

Súlyos sérüléseket szenvedett egy tűzoltó egy lapszabászati üzemben kitört tűz oltása közben. A tűzoltónak forraszanyag csöpögött az arcára. A tűz egy 25x25 négyzetméteres alapterületű üzemben keletkezett XIV. kerületi Tahi utcai ipartelepen, ahol egy faforgáccsal üzemelő kazán füstcsöve meggyújtotta az épület tetőszerkezetét. A tűz átterjedt a tetőre, a tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet.

Az egyik tűzoltó súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, amikor az arcára csöpögött az alumínium kályhacsövet összeforrasztó forrasztóanyag. A harmadfokú égési sérüléseket szenvedett tűzoltót kórházba szállítják.

Nem ez volt azonban az egyeten gond az oltás során, mivel a tűzhöz vonulás közben az egyik habbal oltó tűzoltókocsi karambolozott a Nagy Lajos király útja és a Csömöri út sarkán. A tűzoltóautó az Örs vezér tere felől érkezett, megkülönböztető jelzéssel, a személyautó pedig a Csömöri úton a Thököly út felől a Hungária körút irányába tartott. A személyautó vezetője súlyos fejsérülést szenvedett. A baleset miatt nagy torlódás alakult ki a Bosnyák tér környékén.