Újfehértó határában fogták el a vasúti rablókat

Vágólapra másolva!
Elfogták azokat a fiatalokat, akik csütörtökön kiraboltak egy utast a Debrecen és Nyíregyháza között közlekedő vonaton. A négy gyanúsított készpénzt, ékszereket, mp3-lejátszót zsákmányolt, majd a vészféket meghúzva menekült el a vonatról.
Vágólapra másolva!

Rendőrkézre kerültek azok a vasúti rablók, akik a Debrecen és Nyíregyháza között közlekedő vonaton fosztottak ki egy utast. A négy, 14-19 év közötti, hajdúhadházi fiatalt őrizetbe vették.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság helyettes sajtószóvivője szerint a gyanúsítottak csütörtökön támadtak egy utasra a szerelvényen, lefogták, fojtogatták és elvették mp3-lejátszóját, arany kar- és nyakláncát, pénztárcáját 23 ezer forint készpénzzel, bankkártyáját, valamint iratait. A rablók ezután meghúzták a vészféket, majd leugráltak a vonatról, és elmenekültek.

A gyanúsítottakat az újfehértói rendőrök figták el a Téglás és Újfehértó közötti határban, és lefoglalták tőlük a sértettől elvett csaknem 300 ezer forint érték egy részét. A fiatal gyanúsítottak ellen csoportosan elkövetett rablás miatt indult eljárás.