Börtönt kapott egy molesztálót megverő férfi

Vágólapra másolva!
Börtönbüntetésre ítélték azt a férfit, akit egy apa azért bérelt fel, hogy verje meg lánya feltételezett molesztálóját. A férfit olyan súlyosan bántalmazták, hogy maradandó sérüléseket szenvedett.
Vágólapra másolva!

Három és fél év börtönbüntetést kapott csütörtökön az a kecskeméti férfi, aki bokszerrel súlyosan bántalmazott egy lányt molesztáló férfit. A Szegedi Ítélőtábla ítélet szerint 2006-ban egy kecskeméti férfival azt közölte lánya, hogy több férfi molesztálta. Az apa elhatározta, hogy megkeresi az elkövetőket. Az egyik férfival az egy diszkóban találkozott.

Az apa arról is intézkedett, hogy a találkozón több, személyi védelemben jártas férfi is jelen legyen. A testőrök között volt az ügy vádlottja, a biztonsági őrként dolgozó M. Lajos is. A molesztással gyanúsított férfi a diszkóban szóváltásba keveredett, és egy késsel kezdett egy hadonászni. Ekkor rohantak oda a segítségül hívott személyek. A vádlott egy bokszert húzott a kezére, és több ütést mért a férfi fejére.

A férfit a helyszínről egy mentő szállította el, két nap múlva életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A bántalmazás következtében a férfinél maradandó testi fogyatékosság, beszédzavar alakult ki.