Kommandósok fogtak el egy lövöldöző férfit

Vágólapra másolva!
Kommandósokat kellett kihívni pénteken ahhoz a férfihoz, aki nem volt hajlandó megadni magát a kiérkező járőröknek. A férfinél gáztöltényeket találtak. A rendőrségi bejelentést a szomszéd tanya tulajdonosa tette, mert csütörtökön lövéseket hallott az őrizetbe vett férfi tanyájáról.
Vágólapra másolva!

Kommandósok fogták el egy tanyán egy férfit és az épületbe bezárkózó élettársát Balotaszálláson - közölte pénteken a rendőrség. A férfinál egy gáztöltényt találtak, a nő részegen ücsörgött a földön. A külterületi tanyából még csütörtökön leadott lövéseket egy szomszéd jelentette be, aki azonban nem tudta megmondani, hogy az ő tanyájára vagy csak cél nélkül adtak le lövéseket - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A helyszínre kivonuló rendőrjárőrnek nem volt hajlandó megadni magát a férfi, ezért kommandósokat hívtak a helyszínre - közölte a szóvivő. Nyíkos Tamás törzszászlós hozzátette: a férfi végül előjött és a kommandósok megbilincselték. Ruhájából egy 9 milliméteres gáztöltény került elő. Élettársa azonban nem jött ki a házból, ezért a kommandósok behatoltak a lakásba, ahol a nőt ittas állapotban a földön ülve találták.

A férfit és élettársát előállították, és veszélyes fenyegetés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették. A két személyt a jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség megalapozott gyanúja miatt a rendőrség feljelentette.