Orbán ismét az Erzsébet hídnál szónokol március 15-én

Vágólapra másolva!
Ismét az Erzsébet híd pesti hídfőjénél tart nagygyűlést március 15-én a Fidesz. A rendezvény - amelyen Orbán Viktor lesz a főszónok - az "Igen! Magyarország győzött!" címet viseli.
Vágólapra másolva!

A Fidesz az Erzsébet híd pesti hídfőjénél tartja március 15-ei megemlékező rendezvényét, amelyen Orbán Viktor pártelnök és Kósa Lajos alelnök mond beszédet - közölte Deutsch-Für Tamás, a Fidesz elnökének kabinetfőnöke.

Az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc 160. évfordulóján az ellenzéki párt rendezvénye március 15-én 15 órakor kezdődik a Március 15. térnél, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél - szerepel a közleményben.

A Fidesz tavaly is az Erzsébet híd pesti hídfőjénél tartott nagygyűlést március 15-én, 2006-ban pedig az I. kerületi Dózsa György szobornál ünnepelt.

A mostani rendezvény az "Igen! Magyarország győzött!" címet viseli, azt a mottót, amelyet a Fidesz a sikeres népszavazás után tűzött zászlójára. A párt hívja és várja mindazokat, "akik együtt szeretnék ünnepelni a magyar nemzet önbecsüléséért harcoló és azért életüket áldozó hősöket" - írta közleményében Deutsch-Für Tamás.