Pár ezer forintért gyilkoltak egy ceglédi tanyán

Vágólapra másolva!
Saját bevallásuk szerint 3200 forintot találtak annál a 74 éves ceglédi nőnél, akit saját tanyáján ölt meg két férfi múlt pénteken. Az elkövetőket kedden fogta el a rendőrség, és kérte a férfiak előzetes letartóztatását.
Vágólapra másolva!

Őrizetbe vették azt a két férfit, akik még múlt hét pénteken megöltek egy idős nőt ceglédi tanyáján - közölte kedden a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Bényi Mónika elmondta, hogy a négy nappal ezelőtt elkövetett gyilkosságot a szomszédok fedezték fel, amikor meglátogatták az egyedül élő 74 éves nőt, akire a szobájában a földön, vérbe fagyva találtak.

A szomszédok értesítették a rendőrséget, akik a nyomozó munka eredményeként kedd reggel őrizetbe vették a közelben lakó 27, illetve 25 éves fiatalembereket. A férfiak közül mindketten büntetett előéletűek. Tettüket röviddel elfogásuk után beismerték. Állításuk szerint az áldozatnál 3200 forintot találtak.

A sajtóreferens azt is közölte, hogy ezt követően a rendőrség emberölés alapos gyanúja miatt kérte a két fiatal férfi előzetes letartóztatását.