Gyurcsány távozásáról ír a Magyar Nemzet

Vágólapra másolva!
A Magyar Nemzet információi szerint nem elképzelhetetlen, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök néhány hónapon belül lemond, és a Déli Áramlat gázvezetéket is felügyelő társaság vezetői székét foglalja el. A kormányszóvivő szerint a híresztelés butaság.
Vágólapra másolva!

Nem elképzelhetetlen, hogy Gyurcsány Ferenc júniusban lemond a miniszterelnöki posztról, majd elfoglalja a Déli Áramlat gázvezetéket is felügyelő társaság vezetői székét - írta pénteken a Magyar Nemzet a kormányhoz közeli körökből szerzett értesülésre hivatkozva.

A lap úgy tudja, hogy a miniszterelnök állásváltoztatási terveiről már a Déli Áramlat gázvezetékről szóló kormányközi megállapodás előtt is szivárogtak ki részletek, és ezek alapján a Magyar Nemzet forrásai úgy vélik: a vezetői poszt beígérése miatt került olyan gyorsan, és félig-meddig titokban aláírás a Magyarország és Oroszország között létrejött szerződésre.

"Minden alapot nélkülöző butaság" - reagált a lap cikkére Daróczi Dávid kormányszóvivő. Daróczi az [origo]-nak azt mondta, az eset is arra figyelmeztet, hogy az olvasóknak fenntartással kell kezelniük a médiában megjelenő híreket.