Több autó karambolozott az M7-esen

Vágólapra másolva!
Többszörös karambol történt az M7-es autópályán, Érdnél. Az egyik sérültet tűzoltók szabadították ki az autóból, mentőhelikopterrel szállították kórházba. Az érintett szakaszon másfél óráig teljes útzár volt, jelenleg a leállósávban halad a forgalom.
Vágólapra másolva!

Az M7-es autópálya Balaton felé vezető sávjában, Érd térségében több autó karambolozott csütörtökön. A balesetet az okozta, hogy egy, a belső sávban haladó teherautónak feltehetően leszakadt a gumiabroncsa, az elhagyott futófelületre rászaladt egy kocsi, majd abba rövid idő múlva két másik futott bele - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint az egyik személygépkocsiból a tűzoltók emelték ki a sérültet, akit mentőhelikopterrel szállítottak kórházba. Állapotáról nincs információ. A másik személyautóban egy ember könnyen, a harmadik karambolozó autó sofőrje pedig súlyosan sérült.

Mivel a műszaki mentés idején jelentős forgalomtorlódásra lehet számítani az érintett útszakaszon, a rendőrség azt tanácsolja, hogy a Balaton felé autózók Érdnél hagyják el az autópályát, s arra Martonvásárnál térjenek vissza, hogy elkerüljék a baleset miatt terhelt útszakaszt.