A forgalommal szemben hajtott az autópályán egy férfi

Vágólapra másolva!
Nyíregyházánál, az M3-as autópálya bevezető szakaszán a forgalommal szemben hajtott gépkocsijával egy 45 éves Jász-Nagykun-Szolnok megyei férfi. Eljárás indult ellene, s miután ittas volt, elvették a jogosítványát - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.
Vágólapra másolva!

Szerdán egy autós hívta fel telefonon a rendőrség ügyeletesét azzal a bejelentéssel, hogy valaki a forgalommal szemben hajt az M3-as autópálya bevezető szakaszán Nyíregyházánál. A bejelentő hozzátette, hogy a szabálytalankodó sofőr kocsijával később megfordult az úton, s láthatóan bizonytalan mozgással előzte a többi járművet - mondta el Fülöp Gergely, a szabolcsi főkapitányság sajtószóvivője.

A helyszínre küldött járőrök a sztráda 225-ös kilométer-szelvényénél már a megfelelő oldalon látták meg a jelzett autót, miközben a leállósávban araszolt. A rendőrök az elválasztó kerítésen át, gyalogosan közelítették meg a járművet. A vezető megpróbált elhajtani, de sikerült kiemelni az ülésből az erősen ittasnak tűnő, lábára állni képtelen férfit, akit előállítottak vérvételre.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei, 45 éves férfi úgy nyilatkozott, hogy öngyilkossági szándékkal hajtott az autópálya forgalmával szemben. A nyíregyházi kórház idegosztályán viszont az orvosok nem tartották szükségesnek, hogy kezeljék emiatt - mondta a rendőrségi szóvivő.