Kákosy nem ért egyet az SZDSZ kilépésével

Vágólapra másolva!
A leköszönő gazdasági és közlekedési miniszter szerint az SZDSZ-nek "végig kellett volna vinnie a meccset", és nehezen fogadja el a kilépést a koalícióból. Kákosy Csaba a Napi Gazdaságnak adott interjúban beszélt erről.
Vágólapra másolva!

"Lehet kisebbségi kormányt alakítani, de én ebben nem hiszek" - jelentette ki a távozó gazdasági és közlekedési miniszter, Kákosy Csaba a Napi Gazdaságnak adott, hétfőn megjelent interjújában.

Kákosy azt mondta: politikusként elfogadja, liberálisként megérti, ám sportemberként nehezen ért egyet az SZDSZ kilépésről hozott döntésével.

"Nem arról van szó, hogy az ellenfél játszik jól, hanem arról, hogy mi játszunk rosszul. Szerintem ilyenkor az a dolgunk, hogy megpróbáljunk másképp játszani, vagy játsszunk más összeállításban, de vigyük végig a meccset" -nyilatkozta a minisztérium leköszönő vezetője, majd hozzátette: számára nehezen elfogadható, hogy "feladták".

Kákosy Csaba, aki december óta volt a kormány tagja, az interjúban beszélt arról is: néhány hét pihenés után valószínűleg a magánszférában fog elhelyezkedni.