A választási felkészülésről tárgyal a Fidesz

Vágólapra másolva!
A parlamenti választásokra való felkészülésről és a kisebbségi kormányzás miatti új feladatokról tárgyal a Fidesz azon a keddi értekezleten, amelyen részt vesznek a párt országos és vidéki vezetői, valamint országgyűlési képviselői. A Népszabadság szerint a pártban "riadókészültség" van.
Vágólapra másolva!

A Polgárok Házában a Fidesz választókerületi elnöke, a párt országgyűlési képviselői és az elnökség tagjai vesznek részt, valamint meghívást kaptak a párt polgármesterei. Orbán Viktor pártelnök is felszólal azon az értekezleten, amelyen a Fidesz a kisebbségi kormányzásból fakadó feladatokról valamint a következő országgyűlési választásokra való felkészüléssel kapcsolatos teendőkről tárgyal - írja az MTI.

A Népszabadság meg nem nevezett fideszes forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a pártban "riadókészültség" van, mert ugyan úgy gondolják, hogy csak 2010-ben lesznek választások, de "bármelyik percben történhet valami a belpolitikában".

A márciusi, a Fidesz számára győzelemmel záruló népszavazás után Kubatov Gábor pártigazgató és Nyitrai Zsolt operatív igazgató térképezte fel a választókerületeket és a párt mozgósítási erejét - írja a Népszabadság, amely úgy tudja, a pártvezetés többnyire elégedett volt az adatokkal és a választókerületek tevékenységével. A lap szerint azonban a tagság egy része türelmetlen a márciusi népszavazás óta.