Marihuánaültetvényt találtak Budapesten

Vágólapra másolva!
Egy XVII. kerületi padlástérben marihuánaültetvényt találtak a rendőrök. Három férfit gyanúsítanak kábítószerrel való visszaéléssel: kokaint és heroint is találtak náluk.
Vágólapra másolva!

Ötszz tő kifejlett és fiatal marihuána növényegyedet találtak a rendőrök egy fővárosi, XVII. kerületi ház padlásterében - közölte a rendőrség. A budapesti rendőrök május 19-én este elfogtak három férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók visszaélés kábítószerrel bűntett elkövetésével.

A 35 és a 34 éves budapesti férfi autóval távozott egy XIV. kerületi lakásból. A rendőrök megállították az autót: az utastérből és az egyik férfi ruházatából körülbelül 2 gramm kokain és 338 gramm heroin tartalmú kábítószer került elő.

A rendőrök ezután ellenőrizték a lakást, ahonnan a férfiak elindultak. Onnan egy gyanúsan viselkedő ismeretlen ember távozott, majd ezután egy panzióban találkozott egy másik 34 éves budapesti férfival. A panzióban tartott házkutatás során a szobából a rendőrök kis mennyiségű kokaint, valamint kábítószergyanús anyaggal szennyezett tárgyakat foglaltak le. A további adatgyűjtést után jutottak el a nyomozók a XVII. kerületi ültetvényhez.

Az ügyben a további eljárást - a gyanúsítottak fogvatartásának foganatosítása mellett - a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály I. Kábítószer Bűnözés Elleni Szolgálata folytatja le.