Nyomoznak a 11 éves kismama ügyében

Vágólapra másolva!
DNS-vizsgálattal próbálják kideríteni, ki ejtette teherbe azt a 11 éves lányt, aki szombaton szülte meg gyermekét - írja a Blikk. A Népszabadságnak nyilatkozó kórházigazgató szerint a szülés rendben zajlott.
Vágólapra másolva!

A rendőrség szerdán ismét meghallgatta azt a 11 éves abaúji lányt, akinek szombaton gyermeke született - írja a Blikk. A rendőrök arra kíváncsiak, hogy ki a csecsemő apja, a lány azonban nem mondott nekik részleteket. Még az apa vezetéknevét sem árulta el a nyomozóknak, csak annyit közölt, hogy Jocónak hívják - írja a bulvárlap.

A nyomozás egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik, amelynek során DNS-vizsgálatot is fognak végezni - mondta az encsi kapitányság vezetője, Sulyok János a Blikk szerint. A rendőr hozzátette, ha kiderül, hogy ki volt az apa, akkor 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztés is lehet a büntetése.

A Népszabadság szerint a lány és az újszülött is jól van. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház főigazgatója, Csiba Gábor a lapnak azt mondta, hogy a szülés körül minden rendben volt. A főigazgató szerint a család természetesnek vette, hogy a kislány babát vár, még fel is voltak háborodva, hogy ebből ügy lett.

Csiba a lapnak elmondta, hogy Abaúj térségében különösen jellemző az ennyire korai terhesség. Múlt héten még egy 13 és egy 15 éves kislány is szült - derül ki a Népszabadság cikkéből.