Kocsmai késelésben meghalt egy kamasz Fényeslitkén

Vágólapra másolva!
Egy 14 éves fiú meghalt, 16 éves társa pedig súlyosan megsérült, amikor késsel támadt rájuk egy 40 éves férfi Fényeslitkén egy kocsma előtt vasárnap este. A férfi azt állítja, nyugtatókat szedett és ivott, így semmire sem emlékszik.
Vágólapra másolva!

Megkéseltek két kamaszt egy kocsma előtt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fényeslitkén - közölte a rendőrség. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanújával őrizetbe vette egy 40 éves férfit.

Az egyik áldozat, egy 14 éves fiú a helyszínen életét vesztette, 16 éves társát súlyos sérüléssel vitték kórházba. A tanúk elmondása szerint a fiatalok egy rekeszt sört vettek a pultnál, valamin összeszólalkoztak a gyanúsítottal, aki utánuk ment, és rugóskésével mindkettőjüket megszurkálta.

A bűncselekmény után a késelő elmenekült, a helyi körzeti megbízott a temetőben talált rá és előállította. A férfi azt állítja, hogy nem csak erősen ittas volt, de nyugtatókat is beszedett, így semmire sem emlékszik. Az elkövetés feltételezett eszközét, egy 11 cm pengehosszúságú rugóskést a rendőrség lefoglalta.