Beismerte a makói hármas gyilkosságot a gyanúsított

Vágólapra másolva!
Mindhárom emberülés elkövetését beismerte a nyomozóknak P. József, a makói hármas gyilkosság gyanúsítottja - írta a Délmagyarország. Kirendelt védője szerint a férfi lelkileg megtört, rémálmok gyötrik. A gyanúsított továbbra is fenntartja, hogy azért ment a helyszínre, mert az egyik későbbi áldozat zsarolta őt, a házban pedig bekattant.
Vágólapra másolva!

Beismerő vallomást tett a makói hármas gyilkosság gyanúsítottja - erősítette meg a Délmagyarország értesülését Szívós Tamás, a bűncselekménnyel gyanúsított P. József kirendelt védője. Az ügyvéd szerint a 26 éves férfit hetek óta rémálmok gyötrik, ráadásul letartóztatása óta nem találkozhatott élettársával, nem láthatta kéthónapos gyermekét sem, ezért lelkileg összeomlott.

A rendőrség gyanúja szerint P. József ölt meg Makón, május 17-én, egy Fűtő utcai családi házban egy 21 éves lányt, annak 78 éves nagymamáját, valamint 26 éves volt barátját. A férfi a rendőrök szerint előbb a lánnyal, utána a nagymamával, végül a volt baráttal végzett. A lap úgy tudja, P. József azt mondta a nyomozóknak: "Én öltem a Fűtő utcában!"

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés bűntette megalapozott gyanúja alapján folytatja az eljárást, a bűncselekménynek továbbra is egy gyanúsítottja van - mondta a lapnak Tuczakov Szilvána, a főkapitányság szóvivője, hozzátéve: "További, a közvélemény érdeklődésére számot tartó információ az üggyel kapcsolatban nincs."

P. József letartóztatásakor, a bírósági meghallgatáson is azt mondta, nincs köze a két női áldozat megöléséhez, a férfi halálának körülményeiről pedig semmit nem árult el. Eddig azzal védekezett, hogy a harmadik áldozat, Siha Norbert zsarolta, azért tartott vele a Fűtő utcai házhoz. A Délmagyarország úgy értesült, ezt az állítását a gyanúsított, mostani vallomásában is fenntartotta, csak annyival egészítette ki, hogy a házban a zsarolástól "bekattant", és minden elsötétült előtte.