Nem találtak bombát a Keleti pályaudvaron

Vágólapra másolva!
Újraindult a forgalom a Keleti pályaudvaron, miután a tűzszerészek nem találtak bombát az épületben. Korábban egy ismeretlen telefonáló azt állította, bomba van az állomáson. Az ide érkező és innen induló járaton késésekre kell számítani a MÁV sajtóügyeletese szerint.
Vágólapra másolva!

Nem találtak bombát a Keleti pályaudvaron a tűzszerészek, akiket egy ismeretlen telefonáló miat riasztottak. A férfi azt állította, hogy bomba van az állomás épületében Ezután kezdték meg a Keleti pályaudvar kiürítését kedden délután - közölte Papp Péter, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Az ismeretlen férfi a központi segélyhívó számon tett bejelentést a bombáról.

A Keleti pályaudvarról a vizsgálat ideje alatt nem indult és oda sem érkezett vonat. A szerelvények a külső - Rákos, Kőbánya felső - állomások fogadták, illetve onnan indultak. A pályaudvarra tartó összes vasúti vonalon késésekre kell számítani - közölte Both Ferenc, a Mávinform sajtóügyeletese. A pályaudvart lezárták, és az összes szerelvényt kihúzták a területéről - tette hozzá.

A IX. kerületben talált bomba hatástalanításának idejére, nem sokkal délután öt óra után, lezárták a déli összekötő vasúti hidat, így ott is szünetelt a vasúti forgalom.