Eladná a veséjét egy eladósodott nő

Vágólapra másolva!
Eladná a veséjét egy 30 éves nő, hogy kifizesse családja adósságát. A nő hirdetést adott fel, melyben ötmillió forintért kínálja egyik veséjét, bár tudja, hogy az ilyesmi illegális - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Újsághirdetést adott fel egy harminc éves asszony, melyben a saját veséjét kínálja eladásra. A szöveg így szól: "Egy harminc éves teljesen egészséges nő eladná az egyik veséjét". Szervéért a nő ötmillió forintot kér, ebből fizetné ki családja adósságát - írja a Blikk.

A családi kasszát ötmilliós adósság terheli. A Blikknek a névtelenséget kérő asszony azt mondta: végső elkeseredésében adta fel a hirdetést, mert attól fél, ha kiderül, anyagilag milyen helyzetbe került a családja, a gyámhivatal elveszi tőlük a gyerekeket.

"Egyszerűen nincs más kiút, valahogyan pénzt kell szereznem" - mondta az asszony a Blikknek. A család szerinte jó ideje már csak görgeti maga előtt az adósságot, minden hónapot sok tízezer forinttal nyitnak, és a hiteltörlesztések miatt már ennivalóra is alig jut pénzük a három gyermeknek. Az adósságcsapdából annak ellenére nem tudnak kimászni, hogy az asszony és a férje is napi 12 órát dolgoznak.

Az asszony hirdetésére eddig egy férfi érdeklődött, de a nő felbőszült férje elküldte a jelentkezőt. A nő azt mondta a Blikknek: tudja, hogy illegális, amit tett, de akár az életét is odaadná, hogy segítsen a családján.