Felborult kamion miatt lezárás az M5-ön

Vágólapra másolva!
Felborult egy járműveket szállító kamion az M5-ös autópályán, keresztben elzárva az út egy részét. A baleset miatt lezárták a pálya egy részét Szeged irányában, a forgalmat elterelik. A rendőrség szerint csaknem 10 kilométeres kocsisor alakult ki.
Vágólapra másolva!

Felborult egy kamion Örkénynél az M5-ös 47-es kilométerénél, ezért a rendőrség teljes szélességében lezárta a Szegedre vezető pályaszakaszt, a forgalmat pedig elterelik - mondta kedden Bényi Mónika, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A tűzoltók és a műszaki mentők jelenleg azon dolgoznak, hogy a román rendszámú kamiont daruval felállítsák - tette hozzá.

A három villás targoncát és egy személygépkocsit szállító jármű fél kerékkel lecsúszott a padkára, majd a sofőr visszarántotta a kormányt; mire a kamion nekiment a szalagkorlátnak majd felborult, keresztben elzárva az utat. A baleset miatt 8-10 kilométeres kocsisor alakult ki. Az újhartyáni csomópontnál elterelik a járműveket, amelyek Örkénynél térhetnek vissza az M5-ös autópályára.