Nem találták meg Csintalan bántalmazóit

Vágólapra másolva!
A rendőrség megszüntette az eljárást Csintalan Sándor, a Hír TV műsorvezetője megverésének ügyében. A nyomozást azért szüntették meg, mert nem találták meg az elkövetőket.
Vágólapra másolva!

Megszüntette az eljárást Csintalan Sándor, a Hír TV műsorvezetője megverésének ügyében a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI). A testület szóvivője az MTI-nek elmondta: az eljárást azért szüntették meg, mert nem találták meg az elkövetőket.

Csintalan Sándor szerint nem jó jel, hogy az elkövetők még mindig szabadlábon vannak és további bűntetteket követnek el. Az egykori szocialista politikust tavaly december 11-én lakásának mélygarázsában támadták meg. Csintalan nyolc napon belüli sérüléseket szenvedett. A tetteseket annak ellenére nem sikerült megtalálni, hogy az országos rendőrfőkapitány ötmillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki.

A műsorvezető megverését korábban a Magyarok Nyilai Felszabadító Hadsereg vállalta magára. Ugyanez a szervezet vállalta a szocialista politikusok elleni, az év elején történt Molotov-koktélos támadásokat is, amelyek ügyében a Központi Nyomozó Főügyészség nyomoz.