Köztartozása kifizetését ígéri az OCÖ elnöke

Vágólapra másolva!
Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke közölte: kifizeti kht-ja több százezer forintos köztartozását, ami miatt az APEH végrehajtást rendelt el. A cég köztartozásáról a HVG internetes kiadása számolt be.
Vágólapra másolva!

Hamarosan kifizeti a kiskumajsai székhelyű, a "Cigányság Foglalkoztatásáért Szolgáltató" Kht. több százezer forintos köztartozást, amely miatt az APEH végrehajtást rendelt el - közölte Kolompár Orbán, a cég ügyvezetője, aki egyben az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke is. Az ügy előzménye, hogy a HVG internetes oldalán megjelent, végrehajtást rendelt el az APEH a kht ellen.

Legutóbbi nyilvános - 2005-ös - mérlegük szerint a cég az évet 11 millió forintos veszteséggel, továbbá 33 millió forint rövid lejáratú kötelezettséggel zárta. Kolompár pénteken azt közölte: a kht. 2007. évi mérlege szerint a kintlévőségek összege fedezi a pár százezer forintos köztartozást, amelyet rövid időn belül kiegyenlítenek. Az OCÖ elnöke hozzátette: az utóbbi időben a sajtóban divattá vált a lejáratása.