Korelnökségről és rendőrfőnökségről álmodik Deutsch

Vágólapra másolva!
Azt tervezi, hogy egyszer ő lesz a parlament korelnöke, és szívesen lenne egy napra rendőrfőkapitány Deutsch Tamás, aki a Playboynak adott interjújában beszélt erről. Az interjúból a Népszabadság idéz, többek között azt is, mióta nem bír ellenállni Deutsch a női szépségnek.
Vágólapra másolva!

A parlament korelnöke lenne 80 éves korában Deutscha Tamás fideszes politikus, Orbán Viktor kabinetfőnöke. Deutsch a Playboy magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy legalább 2046-ig tervezi politikai karrierjét. A magazin szeptemberi számából a Népszabadság idéz.

A politikussal Kéri László politológus készített interjút. A radikális utcai megmozdulásokra vonatkozó kérdésre, azzal válaszol, hogy egy ilyen megmozdulás idejére szívesen lenne egy napra budapesti rendőrfőkapitány, hogy megmutathassa, lehet rendet tartani.

Deutsch beszél származásáról is, és azt mondja, baráti köre, a Fidesz szűkebb vezérkara és ő "az antiszemitizmust ostoba, tapló és politikailag is roppant káros jelenségnek tartják" - idézi a pénteken megjelenő interjút Népszabadság.

Az interjúban szóba kerül eddigi két házassága, négy gyereke, és elismeri, hogy a női szépségnek 16 éves kora óta nem tud ellenállni.