Ismeretlen férfi vehetett vért egy pécsi iskolában

Vágólapra másolva!
Egy ismeretlen férfi vehetett vért pécsi diákoktól, minden bizonnyal illegálisan. Erről számolt be egy helyi újság, a rendőrség azonban az [origo]-nak nem tudta megerősíteni a hírt, csak annyit mondtak: adatot gyűjtenek az ügyben.
Vágólapra másolva!

A pecsiujsag.hu szerint a baranyai megyeszékhelyen lévő Bánki Donát úti iskolába csütörtökön bement egy férfi, és vért vett nyolc-tíz gyerektől. Minderről egy diák nagyszülője tájékoztatta az újságot.

Az épületbe délután négy körül jutott be a férfi, aki orvosnak adta ki magát, és a testnevelés óra előtt vitte magával a gyerekeket. A pécsi iskola igazgatónője megerősítette: hozzá is eljutott a hír, és emiatt vizsgálatot rendelt el. A vizsgálatról ugyanakkor nem árult el részleteket.

Zsobrák Péter százados, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az [origo]-nak elmondta: ők is tudnak az újságban megjelent hírről, de egyelőre csak adatokat gyűjtenek az ügyben, megpróbálják kideríteni, hogy mi is történhetett valójában. Zsobrák szerint ezért nyomozást nem rendeltek el, hiszen egy újságcikk megjelenése ehhez nem elég.