Szembe ment a forgalommal egy autós az M1-esen

Vágólapra másolva!
Hat kilométeren át vezetett a forgalommal szemben egy 25 éves sofőr az M1-es autópályán. A fiatalember ittas volt, és nem tudta megmondani, hogyan került a sztráda menetiránnyal szemközti oldalára.
Vágólapra másolva!

Egy 25 éves tatabányai fiatalember szerdán késő este kanyarodott fel az M1-es autópályára Tatabánya Újváros felhajtónál. A Győr felé vezető oldalra hajtott fel, viszont Budapest irányában vezetett - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

A közlemény szerint csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia. Két személyautó azonban így is összeütközött.

Egy a belső sávban haladó autós kénytelen volt félrerántani a kormányt, amikor észrevette, hogy szemből közelít felé egy kocsi, és összeütközött egy a külső sávban haladó BMW-vel. A baleset során senki sem sérült meg - közölte a rendőrség.

A forgalommal szemben haladó autós folytatta útját Budapest felé, és a rendőrök hat kilométer megtétele után, Bicskénél állították meg. A szondáztatás során kiderült, hogy ittas volt. Azt nem tudta megmondani, hogyan került az autópálya menetiránnyal szemközti oldalára. A férfi ellen közúti veszélyeztetés és ittas járművezetés miatt indítottak büntetőeljárást.