Vágólapra másolva!
Öngyilkos lett péntek hajnalban az az ötvenéves szegedi férfi, aki ellen a Szegedi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított, mert meztelen gyerekeket fotózott és videózott.
Vágólapra másolva!

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Tuczakov Szilvána szombaton elmondta: a házi őrizetben levő férfi pénteken búcsúlevelet írt, és eltávozott otthonából. A hatóság azonnal megkezdte a keresését.

Szeged határában egy erdős területen, fára felakasztva holtan találtak egy embert pénteken. A szemlebizottság megállapította, hogy az elhunyt azonos a keresett férfivel. Idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel. A haláleset körülményeit a Szegedi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárásban vizsgálja.

A rendőrség a férfit tiltott pornográf felvétellel való visszaéléssel gyanúsította, miután kiderült, hogy egy tizennégy és egy tizenkét éves meztelen fiút videózott és fotózott le otthonában. A Délmagyarország című lap információi szerint az egyedülálló férfi a család régi ismerőse volt, aki a gyerekeknek pénzt adott azért, hogy vetkőzzenek le előtte.