Ugyanazzal a szöveggel köszönti olvasóit Gegesy és Molnár

Vágólapra másolva!
Gegesy Ferenc ferencvárosi és Molnár Gyula újbudai polgármester egyforma köszöntőszöveget tett fel kerülete honlapjára - írta pénteken a Magyar Nemzet. A két írás szó szerint megegyezik, csak ki-ki a saját kerületének nevét illesztette be a megfelelő helyekre.
Vágólapra másolva!

Szóról szóra megegyezik az a két polgármesteri köszöntőszöveg, melyet a volt SZDSZ-es Gegesy Ferenc ferencvárosi és a szocialista Molnár Gyula újbudai polgármester tett közzé a kerületek honlapjain. Az egybeesésre a Magyar Nemzet pénteki száma hívta fel a figyelmet.

A két, körülbelül tizenöt soros szöveg csak abban különbözik, hogy ki-ki a saját kerületének a nevét írja. Míg Gegesy azt írja: "Köztudott, hogy Ferencváros a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő kerülete", addig Molnárnál ezt lehet olvasni: "Köztudott, hogy Újbuda a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő kerülete". Mindkét polgármester a tömbrehabilitáció eredményeivel, az "egykor szegényes, lenézett" terület értékének emelkedésével, a beruházási kedv növekedésével büszkélkedik az olvasói előtt.