Amerikaiakat tartottak fogva egy órán át egy pesti bárban

Vágólapra másolva!
250 ezer forintos italszámla kifizetésére kényszerítettek két amerikai állampolgárt egy VII. kerületi bárban még pénteken. A két férfit fogva tartották és bántalmazták, amíg ki nem fizették az összeget. Az amerikaiak feljelentést tettek, fogvatartóikat őrizetbe vették a rendőrök, emberrablással gyanúsítják őket.
Vágólapra másolva!

Emberrablással gyanúsítja a rendőrség azt a két férfit, akik egy budapesti szórakozóhelyen két amerikai állampolgártól italszámlaként negyedmillió forintot követeltek, majd a nem fizető vendégeket egy órán át fogva tartották és bántalmazták - közölte a rendőrség hétfőn. A VII. kerületi éjszakai bárba még péntek éjjel tért be a két külföldi, akiktől 250 ezer forintot követeltek fogyasztásukért.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerint az összeg megfizetéséig, hajnali 4 óra és 5 óra közötti egy 37 és egy 31 éves férfi nem engedte elmenni a két amerikait, és bántalmazták is őket. A vendégek könnyű sérülést szenvedtek. A külföldiek úgy szabadultak meg fogvatartóiktól, hogy azok elkísérték őket egy közeli bankautomatához, és miután kifizették a kért összeget, távozhattak.

A két amerikai állampolgár feljelentést tett a rendőrségen, a gyanúsítottakat őrizetbe vették, emberrablás miatt indul ellenük eljárás.