Három autó ütközött a Margithídon

Vágólapra másolva!
Egy súlyos közlekedési baleset miatt egy időre lezárták a Margithíd Pestről Budára vezető oldalát csütörtökön késő este. Három autó ütközött, miután egyik áttért a szemközti forgalmi sávba. A balesetnek egy súlyos sérültje van.
Vágólapra másolva!

Három autó ütközött össze este negyed tíz körül Budapesten a Margithídon. Egy Volkswagen típusú személyautó Budáról Pestre haladt, és eddig ismeretlen okok miatt áttért a szemközti forgalmi oldalra. A villamossíneken keresztülrepült Volkswagen egy személyautóval frontálisan, egy másikkal pedig érintőlegesen ütközött. Ennek következtében a frontális ütközést szenvedett vétlen autó a járdára repült.

A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a balesetben egy ember súlyos, egy pedig könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a János kórházba szállították be.

Éjfél előtt nem sokkal fejeződött be a helyszínelés, az egyik járművet már elszállították, míg a másik két jármű elszállítására jelenleg is várnak - közölte Kajó László, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A forgalom még ekkor is csak részlegesen tudott megindulni a hídon lévő két autó miatt.