Hétéves kisfiút erőszakolt meg egy sárvári fiatal

Vágólapra másolva!
Brutálisan megerőszakolt egy hétéves kisfiút egy 20 éves férfi Sárváron. A gyanúsított édességgel csalta el a gyereket a játszótérről a lakására. A nyomozás során kiderült, hogy a férfit korábban apja és nagybátyja is szexuálisan zaklatta.
Vágólapra másolva!

A játszótérről édességeket, különleges játékokat ígérve lakására csalt, majd kegyetlen módon megerőszakolt egy hétéves kisfiút Sárváron egy büntetett előéletű Heves megyei férfi - közölte kedden Kovács Endre, a Sárvári Városi Rendőrkapitányság vezetője. "A gyanúsított csokit osztogatott a játszótéren tartózkodó gyereknek, a kiszemelt kisfiút pedig azzal az ürüggyel csalta magával, hogy számára egy különleges botot fog faragni" - mondta az alezredes. Miután a síró kisgyermeket brutális kegyetlenséggel megerőszakolta, szabadon engedte - tette hozzá.

A rendőrséget a négy gyermekét egyedül nevelő édesanya értesítette, miután a kisfiú hazatért, és elmondta, hogy mit tettek vele. A rendőrök néhány óra leforgása alatt elfogták és őrizetbe vették a gyanúsítottat, aki részben beismerte a bűncselekmény elkövetését, bár az erőszak egyes brutálisabb részleteit tagadja - mondta a kapitány.

Az eset még november közepén történt, de a nyomozás érdekei miatt azt csak most hozták nyilvánosságra. "Kiderült ugyanis, hogy a férfi az interneten olyan oldalakat látogatott, amelyeken kisgyermekes családokkal keresett kapcsolatot, annak vizsgálata még tart, hogy a férfi követett-e el hasonló bűncselekményt" - mondta Kovács Endre. A nyomozás során kiderült, hogy a jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő 20 éves gyanúsítottat nagybátyja és saját apja is bántalmazta szexuálisan.

Halmosi Zsolt, Vas megye rendőrfőkapitánya arra kérte a szülőket, figyelmeztessék a gyermekeiket arra, hogy semmiképp se menjenek el idegennel. Ha ajánlatokkal zaklatják őket, forduljanak ismerős felnőtthöz, vagy rendőrhöz.