Újraélesztettek egy kétéves kisfiút a zöldhatáron

Vágólapra másolva!
Egy rendőrnek kellett újraéleszteni egy kétéves kisfiút, aki egy koszovói csoporttal érkezett illegálisan az országba, és majdnem megfagyott a zöldhatáron. A gyereket kórházba, a határsértőket a békéscsabai menekülttáborba szállították.
Vágólapra másolva!

Egy rendőr élesztette újra azt a kétéves koszovói kisfiút, akit kihűléses tünetekkel találtak meg a magyar-szerb zöldhatáron feltartóztatott koszovóiak között - közölte az MTI-vel a rendőrség. Csütörtökön a hajnali órákban riasztották a kelebiai határrendészeti kirendeltség járőreit, akik a zöldhatártól három kilométerre találtak rá a négy felnőttből és öt gyermekből álló koszovói állampolgárok csoportjára.

A kihűléses tüneteket mutató kisfiúhoz orvos hívtak és a rohammentőt is riasztották, akik megállapították, hogy a gyermeket szakszerűen ellátó és újraélesztő rendőrnek köszönhető, hogy a kisfiú életben maradt. A kisfiút kórházba szállították, a csoportot a békéscsabai menekülttáborban helyezték el, az életmentő rendőr kitüntetését parancsnoka kezdeményezte.