Szemérem elleni erőszakkal gyanúsítanak egy mohácsi pedagógust

Vágólapra másolva!
Három kislány ellen elkövetett szemérem elleni erőszakkal gyanúsít a baranyai rendőrség egy 45 éves férfit. A férfi az egyik mohácsi általános iskola pedagógusa, és a gyanú szerint az iskola területén követte el a bűncselekményt.
Vágólapra másolva!

Szemérem elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett a rendőrség hétfőn egy 45 éves férfit egy mohácsi általános iskolában - közölte kedden a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. A férfit kedden előzetes letartóztatásba helyezték. Azzal gyanúsítják, hogy az iskola három gyermekkorú lány tanulója sérelmére követte el a bűncselekményt az iskola terülén.

A nyomozók átkutatták a lakását, és több adathordozót - CD-ket, DVD-ket, mobiltelefont - lefoglaltak. Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az [origo]-nak elmondta: a férfi az iskola egyik pedagógusa, és a rendőrség szülői feljelentésre kezdte a nyomozást.

Az ügyben szülőket, gyermekeket, pedagógusokat, szakértőket hallgatnak meg. A gyerekekkel pszichológus már beszélt, az ő értékelése szerint a gyerekek beszámolója élményszerű volt - közölte a rendőrségi szóvivő. A rendőrség egyelőre több információt nem közöl.

Az [origo] telefonon megkereste az összes mohácsi általános iskolát. Az intézményekben nem hallottak az esetről, kivéve egyetlen iskolát, ahol annyit mondtak: hírzárlat van.