Megtéptek egy tanárnőt Mándokon

Vágólapra másolva!
Megtépte és meg is rugdosta lányának tanárát egy anya, illetve a lány nővére. Azért támadtak rá, mert a tanár állítólag koszosnak nevezte a gyereket. A tanár szerint ő csak arra kérte a lányt, hogy fogja össze a haját.
Vágólapra másolva!

Megvertek egy tanárnőt Mándokon szerda délután, a pedagógus könnyű sérüléseket szenvedett - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság. A támadó egy 38 éves asszony és 18 éves lánya volt, akik azért támadtak a 26 éves tanárnőre, mert az állítólag koszosnak nevezte az asszony másik, általános iskolába járó lányát, és nem engedte, hogy fellépjen a farsangon. A napközis tanárnő szerint csak arra kérte az osztályába járó tanulót, hogy fogja össze a haját.

A két nő a mándoki művelődési házban támadt a tanárnőre, aki éppen a diákokkal készült a farsangi műsorra. Hajánál fogva rángatták, majd ütötték és rugdosták. A rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanújával indított eljárást; ezért a bűncselekményért három évig terjedő szabadságvesztést szabhat ki a bíróság.