Kiraboltak egy fővárosi és egy veszprémi patikát is

Vágólapra másolva!
Két patikát raboltak ki pár óra különbséggel: egy veszprémi gyógyszertárban a rabló papírcetlin követelte a bevétel átadását, majd Budapesten történt hasonló eset. Mindkét rabló csekély zsákmánnyal menekült el.
Vágólapra másolva!

Fegyvernek látszó tárggyal a bevétel átadására kényszerítette egy húsz-harminc év közötti fiatalember Veszprémben egy gyógyszertár patikusát kedden - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság. A fiatal férfi egy cetlit tett a gyógyszerész elé az asztalra, amelyre ezt írta: "add ide a pénzt!", mire az 80 ezer forintot adott át a kasszából.

A helyiségben még két női asszisztens és egy vásárló is tartózkodott. A rabló a pénzzel gyalogosan távozott, a rendőrség nagy erőkkel keresi.

Budapesten is kiraboltak egy gyógyszertárat kedd este - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete. A II. kerületben lévő Máriaremetei úti gyógyszertárba az ismeretlen támadó arcát sállal és sapkával eltakarva lépett be, és egy fegyvernek látszó tárggyal pénzt követelt a patika alkalmazottjától. A rendőrség szerint "kis mennyiségű pénzhez" jutott, majd gyalogosan távozott a helyszínről.