Vám- és pénzügyőr lövöldözött Kiskunfélegyházán

Vágólapra másolva!
Egy pénzügyőr lövöldözött Kiskunfélegyházán szombat hajnalban, miután összeszólalkozott egy szórakozóhely előtt a biztonsági őrökkel. Senki nem sérült meg, a vámost őrizetbe vették.
Vágólapra másolva!

Egy pénzügyőr lövöldözött Kiskunfélegyházán szombat hajnalban egy szórakozóhely előtt - közölte az MTI-vel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság. Közlésük szerint hajnali négy óra után néhány perccel érkezett bejelentés a helyi rendőrkapitányságra, miszerint az Izsáki úti diszkó bejárata előtt egy ismeretlen a biztonsági őrökkel történt hangos szóváltást követően maroklőfegyveréből több lövést adott le. Senki nem sérült meg.

A helyszínre kiérkező járőr előállította és vérvétel miatt a városi kórházba, majd a kapitányságra szállította C. Sz-t, akiről időközben kiderült, hogy a Vám- és Pénzügyőrség munkatársa. A férfi önvédelmi fegyverét - melyből a lövéseket leadta - a rendőrség lefoglalta.

A nyomozás jelenleg is tart, ám az eddig ismert adatok alapján annyi kijelenthető, hogy a lövések felfelé irányultak és senki testi épségét sem veszélyeztették - közölte a rendőrség. A magáról megfeledkezett vámost a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette. A hatóság az ügyben garázdaság gyanúja miatt nyomoz.