Előzetesben a nevelt fiát meggyilkoló férfi

Vágólapra másolva!
Előzetes letartóztatásba került az ajkai férfi, aki szombaton megölte a élettársának 15 éves fiát. A nevelőapát még aznap elfogták, a rendőrség már kihallgatta. Több ember elleni gyilkossági kísérlettel gyanúsítják, mivel az asszonyt is életveszélyesen megsebesítette.
Vágólapra másolva!

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 48 éves férfit, aki szombaton hajnalban ajkai lakásukban halálra szúrta 15 éves nevelt fiát, míg 37 éves élettársának életveszélyes sérüléseket okozott - közölte a Veszprém megyei rendőrség hétfőn. Sz. Ferenc a tragédia helyszínéről elmenekült, magával vitte ötéves kislányát, akit átadott ajkai rokonainak. A rokonok a kislánnyal szombaton kora reggel mentek be a rendőrségre, majd a gyermeket kórházba vitték, mert ő is megsérült.

Ajkai kórházi információ szerint az asszony már túl van az életveszélyen, és a kislány is jól van. A gépkocsival menekülő férfit szombaton Ajka külterületén, egy telken lévő fabódéban fogták el és vették őrizetbe a rendőrök. Sz. Ferencet több emberen elkövetett emberölés kísérletének bűntettével gyanúsítják. A férfi kihallgatták, vallomásáról a rendőrség nem árult el részleteket.