Hamis meghívókat küldtek a Fidesz nevében

Vágólapra másolva!
A Fidesz sajtófőnöke szerint április elsejei tréfa lehetett az a sajtótájékoztató-meghívó, melyet szerdán küldtek szét ismeretlenek. A hamis meghívóban az állt, hogy a Fidesz csatlakozni fog a Bajnai Gordon kormányfőjelölt villája előtt tartandó Jobbik-tüntetéshez.
Vágólapra másolva!

A Fidesz nevében hamis sajtótájékoztató-meghívót küldtek szét a szerkesztőségeknek ismeretlenek április elsején. A meghívóban az állt, hogy Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője csütörtök reggel sajtótájékoztatót tart arról, hogy a párt csatlakozik a Jobbik csütörtök esti tüntetéséhez Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt budai háza előtt.

"Az előre hozott választások előtt minden szervezetnek össze kell fognia" - olvasható a hamis meghívóban, melyet a [email protected] e-mail címről adtak fel. Mányai Zoltán nem parlamenti képviselő, hanem Budakalász önkormányzatának fideszes képviselője.

"A meghívó természetesen nem valódi, nyilván valaki áprilisi tréfának szánta. Jót nevettünk" - közölte szerda délután Havasi Bertalan, a Fidesz sajtófőnöke.