Összekapott egy őrrel két kampányoló fideszes

Vágólapra másolva!
Konfliktusba keveredett egy biztonsági őrrel két fideszes önkormányzati képviselő. A politikusok szórólapokat dobáltak a postaládákba, az őr azonban - állításuk szerint - megragadta egyikük nyakát, és elrángatta a levélszekrénytől.
Vágólapra másolva!

Megtámadtak két fideszes önkormányzati képviselőt az európai parlamenti kampányhoz kapcsolódó szórólapozás közben a főváros XIII. kerületében - közölte a Fidesz sajtóosztálya.

A közlemény szerint az egyik önkormányzati képviselőt, Gubicza Katalint egy újlipótvárosi ház biztonsági őre akarta megakadályozni abban, hogy a ház postaládájába dobjon szórólapokat. Az őr megragadta a nyakánál, és elrángatta a képviselőt a postaládától - állítja a párt közleménye. A másik szórólapozó képviselő Szabó György volt.

Gubicza Katalin az MTI-nek azt mondta, az eset a XIII. kerületi Radnóti utca és Visegrádi utca kereszteződésében álló társasház lépcsőházában történt. Az őr minden indok nélkül megragadta, és kidobta a lépcsőházból, csak annyit mondott, hogy hagyják abba a szórólapok bedobálását a postaládákba - állította a politikus.

Sérülést egyikük sem szenvedett. Gubicza közölte, még intézi a látleletet, és utána feljelentést tesz.