Rablók támadtak a Batthyány téri postára

Vágólapra másolva!
Két rabló tört be a Batthyány téri postára, és fegyvernek tűnő tárggyal pénzt követeltek - erősítette meg az [origo] információját a rendőrség. Egy szemtanú azt mondta, félrelökte őt az egyik menekülő rabló. Állítólag olyan észrevétlenül vették el a ksszában lévő 110 ezer forintot, hogy még a biztonsági őr sem vette észre.
Vágólapra másolva!

Két rabló támadta meg a Batthyány téri 15. számú postát, a férfiak fegyvernek látszó tárggyal fenyegették meg az alkalmazottat. Elmenekültek, ezért egyelőre nem tudni, vittek-e el pénzt - mondta az [origo]-nak a BRFK sajtóügyeletese.

Munkatársunknak az egyik helyszínelő rendőr azt mondta, a rablók valószínűleg a második kerület felé menekültek, a rablás délután háromnegyed kettőkor történhetett. A rendőr azt mondta, csak a kasszából vittek el összesen 110 ezer forintot, de mindezt olyan észrevétlenül csinálták, hogy sem a postán dolgozók, sem a biztonsági őr nem vették észre a rablást.

A posta a Battyhány utca és a Fő utca sarkán áll, délután fél négykor már csak egy rendőrautót lehetett látni a helyszínen. Munkatársunk szerint a postát lezárva tartják, azok, akik a rablás idején a helyiségben voltak, egyelőre nem jöttek ki. Egy idős férfi - aki azt állította, a posta közelében kéregetett - a helyszínen újságíróknak azt mondta, az egyik menekülő rabló az ajtónál félrelökte, majd elfutott.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]