Kiszabadult a börtönből a Fekete Angyal

Vágólapra másolva!
Kiengedték a börtönből a Fekete Angyal néven elhíresült F. Tímeát, akit hat éve ítéltek el. A korábban nővérként dolgozó nő a vád szerint hét beteg embernek adott be halálos injekciót.
Vágólapra másolva!

Szabadlábra helyezték F. Tímeát, a "Fekete Angyalt", akit 2003-ban ítéltek el többszörös gyilkossági kísérletért és négyrendbeli foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetésért. A 30 éves nő 11 év börtönbüntetést kapott, de jó magaviseletért hatév után szabadult. Egy hete engedték ki a börtönből, jelenleg családja pomázi házában él - írja a Blikk.

A Fekete Angyal korábban a Nyírő Gyula Kórházban dolgozott nővérként, a vád szerint hét betegnek adott be halálos injekciót. F. Tímea azt állította, segíteni akart a végső stádiumban levő betegeken, akik kifejezetten kérték erre. Ezért injekciót adott be nekik, morfin, Seduxen és kálium keverékéből - állította.

A nő az ítélethirdetés előtt visszavonta vallomását, mondván, az egészet csak kitalálta. Ügyvédje korábban azt nyilatkozta, védence Münchausen-szindrómás - kóros hazudozó -, ezért védhetetlen ügyfél volt - írja a Blikk.