Külföldiekkel erőszakoskodtak egy bárban

Vágólapra másolva!
Bezáratta az V. kerületi önkormányzat a Galaxia nevű éttermet és bárt, miután erőszakoskodtak két külföldi vendéggel, akik nem akarták kifizetni a számlát. Tavaly decemberben is történt hasonló eset, akkor emberrablás miatt indított eljárást a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Külföldi vendégekkel erőszakoskodtak egy budapesti, V. kerületi bárban, miután a vendégek nem akarták kifizetni a számlát. A jegyző bezáratta a belvárosi Galaxia nevű éttermet és bárt - közölte az önkormányzat pénteken.

A vendégek feljelentést tettek az V. kerületi rendőrkapitányságon. Az önkormányzat további részleteket nem közölt az esetről.

Hasonló eset történt tavaly decemberben, amikor két amerikai férfit nem engedtek távozni két órán át egy budapesti szórakozóhelyről, miután 250 ezer forintos italszámlát tettek eléjük. Az amerikai vendégeket bántalmazták is, és csak akkor engedték el őket, amikor a közeli bankautomatából kivették a követelt összeget. A két férfi akkor feljelentést tett a rendőrségen, a gyanúsítottakat ellen emberrablás miatt indul ellenük eljárás.