Drága ékszereket loptak el egy utastól Ferihegyen

Vágólapra másolva!
Több százezer forint értékű egyedi ékszereket loptak el egy utastól Ferihegyen. Az ékszerek az utas poggyászából tűntek el. A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság arra figyelmeztet, senki ne hagyjon nagy értékű tárgyakat feladott poggyászában.
Vágólapra másolva!

Közel 800 ezer forint értékű, egyedi díszítésű, különleges arany ékszert loptak el Ferihegyen egy Párizsba tartó utastól - közölte a rendőrség. Az ékszerek az utas feladott poggyászából tűntek el. A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) ismeretlen tettes ellen nyomoz az ügyben.

Az ékszerek egy részéről van fénykép, az RRI azt kéri, hogy aki információval tud szolgálni, jelentkezzen a főügyeletükön.

Az RRI a lopással kapcsolatban arra figyelmeztette az utasokat, hogy feladott csomagjaikba ne rakjanak nagy értékű tárgyakat, inkább vigyék azokat kézipoggyászukban, feladott csomagjaikat pedig fóliáztassák le.

A rendőrök szerint a legtöbb esetben értékes fényképezőgépek, laptopok, mobiltelefonok és készpénz tűnik el. A nyári zsúfoltság kedvező terep a tolvajok számára, akik különböző trükkökkel használják ki az utasok figyelmetlenségét.