Vágólapra másolva!
Két autót is megrongált egy elszabadult busz Budapesten a Moszkva téren. A BKV szerint a sofőr nem megfelelően húzta be a kéziféket. A balesetben egy gyerek könnyebben megsérült.
Vágólapra másolva!

Elszabadult egy 22-es busz kedden reggel, 9 óra körül a Moszkva téren, Budapesten. Fehérvári Tibor, a BKV fődiszpécsere elmondta: az eddigi információk szerint a sofőr kiszállt a buszból, de elfelejtette behúznia kéziféket. A BKV később kiadott közleménye már úgy fogalmaz, hogy a sofőr a "kéziféket azonban nem megfelelően rögzítette", és ezért gurult a busz 63 métert.

"A jármű kidöntött egy KRESZ táblát a Fény utcai kereszteződésben, majd nekiütközött egy, a szabad jelzésre a szembejövő sávban várakozó személygépjárműnek, amit félretolt és ezt követően frontálisan ütközött egy szintén szabad jelzésre várakozó másik autóval, amit 6 méteren keresztül tolt maga előtt" - közölte a BKV, hozzátéve, hogy az egyik megrongálódott autóban egy gyermek könnyű sérüléseket szenvedett, őt a mentők megfigyelésre kórházba szállították. "A gépkocsikban keletkezett kár körülbelül 1-1 millió forint" - közölte a BKV, amely hangsúlyozta, hogy a károkat "természetesen megtéríti".