Rablómesével sikkasztott egy tatabányai postás

Vágólapra másolva!
Kézbesítés helyett eltette a pénzt egy tatabányai postás, aki utána azt állította, hogy kirabolták. A rendőröknek gyanús lett, miért ment kerülő úton a férfi, aki később bevallotta, hogy a pénzt egy rokonával elsikkasztotta.
Vágólapra másolva!

Hétfőn délelőtt riasztották a Komárom-Esztergom megyei rendőrséget, hogy Tatabányán leütöttek egy postást, majd elvették a pénzét. A kézbesítő azt állította, hogy valaki hátulról leütötte, ő összeesett, és eszméletét vesztette. Mikor egy bokros területen magához tért, észrevette, hogy hiányzik a pénztárcája és több százezer forint készpénz.

A postás története gyanús lett a rendőröknek, több furcsaság is feltűnt, így például, hogy a postás egy kerülő utat választott, a levelek pedig nem szóródtak szét a támadásban, élükre állítva a táskában maradtak. A postás ruhája, és táskája sem piszkolódott be, pedig azt állította, hogy a földre esett.

A férfi végül bevallotta, hogy csak kitalálta a rablást, a pénzt egyik rokonával sikkasztották el, majd elosztották egymás között. A pénz nagy része estére előkerült, a két férfit őrizetbe vették, sikkasztás gyanújával indult ellenük eljárás.