Ózd fellép a ruhában strandolók ellen

Vágólapra másolva!
A ruhában strandolók ellen küzd a rendőrség, a városőrség és a közterület-felügyelet Ózdon, mivel többször előfordul, hogy néhányan utcai öltözékben strandolnak. Egy úszómestert nemrég lökdösni kezdték és megfenyegedtek, amikor rászólt a ruhában fürdőzőkre.
Vágólapra másolva!

Megráncigáltak és megfenyegettek a fürdőzők egy úszómestert az ózdi strandon, mert rájuk szólt, hogy ne fürödjenek ruhástól a vízben. Az utóbbi időben gyakoriak az atrocitások a strandon, ezért a fürdő vezetősége a rendőrség, a városőrség és a közterület-felügyelet fokozott védelmét kérte.

Bikini vagy fürdőnadrág helyett egyesek utcai viseletben strandolnak Ózdon. Az utcai ruhák fertőzések forrásai lehetnek a vízben, amire a kisgyerekek különösen fogékonyak. Többször előfordult, hogy az úszómester figyelmeztetésére a fürdőzők fenyegetéssel reagáltak - mondta el Herczeg Ferenc, az ózdi strand vezetője a Független Hírügynökségnek.

Annyira megszaporodtak az ilyen esetek, hogy a rendőrség, a városőrség és a közterület-felügyelet védelmét kellett kérni. Azóta szinte minden órában megjelenik a hivatalos szervek egy-egy képviselője a strandon.