Két ember halt meg a somogyi tavakban

Vágólapra másolva!
Egy 14 éves fiú belefulladt a Kaposvár közelében lévő Deseda-tóba. A búvárok csak hosszas keresés után lelték meg a holttestét. Siófokon pedig egy nő holttestét találták meg.
Vágólapra másolva!

Egy napi kutatás után a búvárok megtalálták annak a 14 éves fiúnak a holttestét, aki szerdán dél körül merült el a Kaposvár melletti Deseda-tóban - közölte a rendőrség csütörtökön. A kiskorpádi fiú a barátaival fürdött a tóban és már a part felé tartottak, amikor a gumimatracról a vízbe csúszott és elmerült.

A tűzoltók és a kaposvári Kötél Életmentő Egyesület tagjai szerdán estig kutattak a fiú után, majd csütörtökön reggel folytatták a keresését - mondta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Karsay Kornél közlése szerint a fiú holttestét a búvárok csütörtökön kora délután találták meg.

Egy budapesti nő holttestére bukkantak csütörtökön a Balaton siófoki partszakaszán, a kövek között - közölte Karsay Kornél. A 63 éves nőt szerda este már kereste a családja - mondta Karsay Kornél, hozzátéve, hogy az asszony halálát vélhetően vízbefulladás okozta.